Menu

Halmstads Lunchteater - A Swing Christmas with Smoke Rings Sister

Halmstad

Festsalen, Halmstads Teater
onsdag, 12 december 2018 kl:11:30

““Vokaltrion som osar jazz och swing, Smoke Rings Sisters, är glada över att återvända med sin julkonsert ”A swingin Christmas” och återigen möta Halmstad-publiken!

Trion bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Smoke Rings Sisters sjunger trestämmigt, precis som The Andrews Sisters gjorde, och med sig har de även Arne Murby på piano.

Du blir bjuden på älskade klassiker såsom “Christmas Song”, “O helga natt”, “Jingle Bells” och “Jul, jul, strålande jul” men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen “Tänd ett ljus” i bossa nova-rytmer och kan “Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues?
Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter och de är nu befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1950.

Välkommen till en sprakande julupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och vintage-mikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!”

Meny: Griljerad skinka, serveras med skysås, brysselkål, timjanrostad potatis. Vegetariskt alternativ finns.
Biljetter
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud om du inte kan köra ut dom hemma senast 8/12 kl 14.00.
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Halmstads Lunchteater är ett samarrangemang mellan Riksteatern Halland, Destination Halmstad och Halmstads Teaterförening.

Datum / Tid

onsdag, 12 december 2018 kl: 11:30

Plats

Halmstad, Festsalen, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad