Inställt!

Exklusiv Föreställning Med Ellen Krauss - Flyttas

Festsalen, Halmstads Teater


BILJETTER / MER INFORMATION


Vi har, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5/11-13/12, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt.

Det betyder att föreställningen med Ellen Krauss 10/12 inte blir av.

Nytt datum blir 10/4-21 kl 20.30.

Du kan antingen behålla din biljett alternativt lösa tillbaka den på Halmstad Tourist Center.Sista dag för återlösen av biljetter är 16/12-2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.


Singer-songwriterkometen Ellen Krauss är som gjord för musiken, musiken som gjord för henne. År 2018, innan hon ens hade hunnit skivdebutera, utnämndes hon till Rookie of the Year vid Denniz Pop Awards. Under 2019 har hon kallats Framtidens artist i P3 och turnerat för stor publik som uppvärmare åt Miriam Bryant. Därutöver har hon rott i land en deal med BMG i USA och med debutsingeln The One I Love lyckats nå drygt åtta miljoner streams på Spotify – av runt tretton miljoner totalt. Men så har Ellen Krauss rösten, närvaron, modet och en medfödd känsla att beröra - något som manifesteras extra tydligt på årets debutalbum Pearl.

Hennes båda samarbetspartners Christian Walz och Jones Wetterberg, båda meriterade producenter, bestämde sig för att lägga allt annat åt sidan så fort de hörde Ellen Krauss sjunga. De blev helt golvade av den råa äkthet som hennes låtar förmedlar. ”Att jobba med Ellen är otroligt inspirerande, säger Jones Wetterberg. Hon överraskar med sina vinklar och melodier och det är tydligt att hon skriver för att hon behöver skriva. Ungefär som en dagbok.”

Själv säger Ellen om sitt skapande: Jag känner att musiken gör så att jag kan gå vidare. Jag har ett driv till att göra musik och musiken i sin tur driver mig på något sätt framåt och ut ur saker. Det låter jätteklyschigt men den är som terapi för mig.”

I juli 2020 släpptes det efterlängtade debutalbumet Pearl.


Konserten varar 60 minuter utan paus.

Vill du boka 2 eller fler biljetter bredvid varandra ring Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

www.luger.se/ellen-krauss

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-10 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: