Menu

Sensommarkväll Mando Diao Sven-Ingvars Bo Kaspers

Halmstad

Folkparken
fredag, 19 augusti 2016 kl:18:00

Vanliga frågor och svar: www.livejoy.se/faq


Finns det något bättre än en riktigt fin sensommarkväll när solen värmer, allt är vindstilla och det enda man behöver är bra sällskap och ljuvlig musik i bakgrunden?


Den 19 augusti bjuder vi in till en härlig utomhuskonsert i Folkparken, Halmstad för att krama ut det sista av dessa underbara sommarkvällar.


Vi startar kvällen med Katrina från Katrina & The Waves, vinnare av Eurovision och med oförglömliga låtar som ”Love shine a light” och ”Walking on sunshine”.


Med en hitparad av Guds nåde, ser vi ett evigt ungt och evigt taggat Sven Ingvars som har 60års jubileum och gör ett fåtal spelningar i sommar.


Bo Kaspers Orkester; ett av Sveriges mest hyllade liveband, som under två decennier spridit värme och magi genom sin sofistikerade blandning av pop, jazz och latinamerikansk musik.


Som sista topping på denna kväll, lägger vi till ett av Sveriges i särklass kaxigaste rockband; Mando Diao, vars musikaliska resa har tagit dem från rock till folkmusik i form av deras hyllade album där de tonsatte Gustaf Frödings texter, via pop och tillbaka igen.


OBS! 18 års åldersgräns!

Datum / Tid

fredag, 19 augusti 2016 kl: 18:00

Plats

Halmstad, Folkparken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad