Menu

Stand Up Paddleboard i Fylleån

Halmstad

Fylleån
tisdag, 27 juni 2017 kl:12:00

SUP-äventyr i natursköna Fylleån

Ni startar i Snöstorp och paddlar cirka 1,5 timmar medströms. Turen är helt fantastisk och det är svårt att tro att man verkligen är i Sverige då det är lite djungelkänsla på en stor del av turen.

Det praktiska:
Vi samlas vid Stenamarksvägen / Åvägen i Snöstorp. Parkera längs med Stenamarksvägen. Ta med ett ombyte ifall ni blir blöta som vi tar med ut när vi hämtar er. Efter en kort instruktion paddlar ni iväg. Paddlingen tar ca 1,5 timmar. Vi hämtar er och kör er tillbaka till utgångsplatsen. Ta gärna med er en vattentät påse så ni kan ta med er mobilen. OBS! Det finns inga toaletter varken vid start eller mål.

Fototävling:
Ta ett SUP-kort, lägg upp det på Instagram, Twitter eller FB och tagga #KITEKALLE samt #SUP så är du med i vår fototävling. Den sista september utser vi tre vinnare som får varsitt presentkort om 600 kronor.

Lämplig klädsel:
Vid varmare väder räcker badshorts och en T-shirt. Ta gärna med en vattentät påse så ni kan ta med er telefon. Vid regn eller kallt väder så rekommenderas våtdräkter som ni kan hyra för 50 kr/st samt skor för 30 kr/st. Vi behöver då veta längd och vikt på de som skall ha våtdräkter minst en dag innan. Glöm ej solskydd, solglasögon samt säkerhetsrem till glasögon.

Ålder:
Barn från cirka 8-10 år kan paddla själva. Vi tar med en bogserlina så att ni kan dra dem om de inte orkar hela vägen. Meddela oss hur många barn det är. Barn under 8-10 år kan åka med en vuxen.

Mer info om SUP:
www.kitekalle.se

Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Samtliga biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast klockan 17.00 dagen innan äventyret.
Evenemanget är inte handikappanpassat.

Datum / Tid

tisdag, 27 juni 2017 kl: 12:00

Plats

Halmstad, Fylleån

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

330kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad