Menu

Skärgårdssång

Halmstad

Halmstad Arena
fredag, 18 augusti 2023 kl:17:30

Välkommen till en fantastisk helg av sång och musik på Halmstad arena 18-20 augusti 2023!

Skärgårdssång är en musikfestival som vill spegla den otroliga bredd som den kristna musiken har och har haft i generationer. Vi presenterar både nordiska och internationella artister och helgen
brukar präglas av en varm och glädjefylld stämning och gemenskap där artisterna bjuder mycket på sig själva. Skärgårdssång arrangeras i samarbete mellan den norska stiftelsen Skjærgårdsgospel och svenska DOT Music sedan 2015 och sedan 2022 finns vi på Halmstad arena.

Konserterna börjar på fredag kväll och efter en sprakande allsång sent på kvällen blir det konsert igen på
lördag förmiddag fram till sena kvällen. Helgen avslutas med en gudstjänst (fri entre) där flera artister medverkar. Söndagens gudstjänst är ett samarbete mellan Skärgårdssång och lokala kyrkor i Halmstad och det kommer bli en speciell barngudstjänst parallellt med den stora gudstjänsten
på arenan.

Vi säljer fortfarande enbart weekendbiljetter men kommer släppa dagsbiljetter och biljetter till enstaka konserter under maj månad.
Medverkande artister är: Michael Jeff Johnson, Kiralina Salandy, SALT, Evie Tornqvist Karlsson, Cilla Hector, Synnøve Aanensen, Mikael Järlestrand, Caleido, Per-Erik Hallin, Bryan Duncan, husbandet under ledning av Stefan Bäcklund, hemliga gästartister.
På söndagens gudstjänst predikar biskop Susanne Rappmann.
Se mer om programmet här!

Varmt välkommen till Skärgårdssång 2023!

Halmstad Arena är ett idrottsområde på Sannarpsområdet i Halmstad. Halmstad Arena är i första hand avsett för olika sportaktiviteter men kan även användas för konserter och mässor.

Datum / Tid

fredag, 18 augusti 2023 kl: 17:30

Plats

Halmstad, Halmstad Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad