Menu

Julgalan 2015 - HalmstadHalmstad

, Halmstad Arena
fredag, 27 november 2015 kl: 18:00

Tider:
18.00 Dörrarna öppnas för Julgalan 2015
19.15 Våra konferencierer hälsar er välkomna
20:30 Dörrarna öppnas för er som endast köpt showbiljetter
21.00 Sångtävling med vår konferencier
21.15 Den fantastiska galashowen börjar!
23.00 Nattshowen börjar
00.15 DJ och efterfest
02.00 Vi tackar för oss och önskar er varmt välkomna nästa år!

Matgäster ska vara på plats från 18.00. Showgäster ska vara på plats 20.30.

Halmstad den 27/11:
Efter förra årets succé med över 100 000 sålda biljetter på landets största arenor presenterar vi nu stolt Julgalan 2015
På årets turné finns både nya och tidigare besökta städer med och vi ser fram emot att få sprida julstämning över hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra matbiljetter ingår alltid glöggmingel, julbord och den storslagna galashowen!
Artister: Loreen, Albin, Martin Stenmarck, Kim Cesarion, Molly Sandén, Brolle, Linda Pritchard, Jakob Öqvist och Marie Serneholt.

Kategoribeksrivning:
Diamant:
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna inne i lokalen på parkett. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av vår konferenciers tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan galashowen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår tre enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), samt en snaps och en avec.

Platina:
I denna kategori sitter ni i på arenans näst bästa platser! Ni har mycket bra sikt och kommer få uppleva artisterna på riktigt nära håll. I priset ingår två enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt)

Guld:
I denna kategori sitter ni i vår fina restaurangavdelning i anslutning till arenan. Där njuter ni av julbordet och lagom till showstart intar ni de bästa läktarplatserna på arenan. Därifrån får ni njuta av en oförglömlig show! Vid slutet av kvällen välkomnas ni till en storslagen efterfest med resten av gästerna!
Silver:
I denna kategori sitter ni i en separat lokal och njuter av juletidernas läckerheter. Ni äter, skålar och har trevligt därinne fram till showstart, då ni förflyttar ni er in i arenan och ser showen från riktigt bra läktarplatser. Självklart kommer den eftertraktade efterfesten att dra igång för de som vill!
Brons:
I denna kategori sitter ni i en av våra separata lokaler njuter av julbordets läckerheter. När sedan showen börjar så förflyttar ni er in i arenan och ser showen från läktarplatser. Självklart är ni välkomna att festa med resten när sedan efterfesten starta

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticnet.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00. 1 ledsagare/rullstol.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.


Halmstad Arena är ett idrottsområde på Sannarpsområdet i Halmstad. Halmstad Arena är i första hand avsett för olika sportaktiviteter men kan även användas för konserter och mässor.

Datum / Tid


2015-11-27 18:00

Plats

Halmstad Arena
Halmstad, Växjövägen 11

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 1717kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad