Menu

Elvis, Orbison & I - Halmstad, Kattegattgymnasiets aula

Halmstad

Halmstad, Kattegattgymnasiets aula
torsdag, 26 september 2024 kl:19:00

Elvis, Orbison & I är tillbaka!
En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez egna repertoar! 
 
Förra året besöktes Halmstad av Joel Nunez med band vilket visade sig bli succé! Slutsålt! Varmt välkommen på andra upplagan av Elvis, Orbison & I i Halmstad på Kattegattgymnasiets aula torsdagen den 26 september kl 19.00.
En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer.
Info om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!
Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Västerbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”. Elvis, Orbison & I har nu sålt närmare 20.000 biljetter i Sverige och responsen har varit helt fantastisk!

Info om Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis fantastiska repertoar och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda!
30kr serv.avg/biljett. 
Handikapp?
Den som sitter i rullstol köper en rullstols plats, ledsagaren behöver ingen biljett utan går in gratis.
Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och studieförbundet Sensus.

Datum / Tid

torsdag, 26 september 2024 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstad, Kattegattgymnasiets aula

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad