Menu

Club Fenix - Jireel

Halmstad

Halmstad Live
lördag, 14 juli 2018 kl:22:00

Club Fenix är ett koncept där vi satsar på upplevelsen för dig som gäst där varje kväll innehåller artistuppträdande och skön musik från DJ:s.


Club Fenix kommer under sex lördagar i sommar presentera artister av den absoluta eliten för våra klubbspelningar.


Nästa stjärna ut på scen är Årets artist utsedd av P3 guld: Jireel


Den unga rapparen från Rågsved söder om Stockholm har på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till en av landets största namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till "Årets artist" – ett tydligt kvitto på att Jireel nu tagit klivet upp som en fullfjädrad artist.


Jireel debuterade i november 2015 med låten ”Här & Nu” och har sedan dess fortsatt leverera hits på hits med sin kaxiga, moderna stil. Låtar som "Som Mig”, “Langa Luren” och superhiten “Cataleya” gjorde 2016 till hans genombrottsår. Debut-EP:n ’Jettad’ från 2017 omnämns redan som en milstolpe inom svensk hiphop – och när Jireel fick den stora äran att avsluta hela Grammisgalan samma år fick vi se smakprov på en strålande liveartist. Förra året fortsatte Jireel att ösa ur sig grymma singlar som "Man of the Year" och "Tagga", sida vid sida med att turnera landet runt. Med nya singeln "Força", liveframträdande på P3 Guld, pris som "Årets artist" på samma gala och Grammis-nomineringar i plural, har redan klivit in i 2018 som en årets stora vinnare.


Åldersgräns: 18 år

Datum / Tid

lördag, 14 juli 2018 kl: 22:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 494

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad