Menu

Björn Rosenström & Emil Assergård

Halmstad

Halmstad Live
lördag, 22 september 2018 kl:21:00

Assergård & Rosenström, vilken allsångskväll!


Kan det bli annat än party med dessa två på scen?!?! Partybarometern slår i taket, så missa inte detta!


Som alltid finns det VIP-paket att boka med bord på entresolen och en perfekt utsikt över hela spektaklet. Kvällen till ära kan man köpa till Björn Rosenströms egna öl; Björnbärs!


Vi erbjuder också ett antal early-birdbiljetter till ett myyycket förmånligt pris, så det är först till kvarn som gäller! :D


Grabbarna behöver väl ingen närmare presentation? Gemensamt kan man väl säga att de har en förkärlek till finurliga, underfundiga och brutalt ärliga samt lite ironiska låttexter. :) Men vem har inte det?!


När Björn Rosenström pluggade juridik (jodå så att...) var han aktivt engagerad i högskolans pubverksamhet där han snabbt blev känd för sina ironiska och humoristiska visor som han framförde på gitarr på olika fester. Han säger själv att han är den personen som gillar att studera andra, speciellt i pubmiljöer bland fulla människor, där han själv är nykter. Nu turnerar han land och rike runt tillsammans med Det jävla bandet för att underhålla folk och fä.


Emil Assergård gick "All in" och svepte omkull hela Sverige i februari 2013 när han släppte sin debutskiva "Rakt in i hjärtat". Emil Assergård har fått fem guldskivor för singlarna "Jag råkade sälja min bästa vän", "Ego", "All in", "Strippan" och "Falsk"(Med Kristian Täljeblad). Han har även sålt Platina med: "Jag råkade sälja min bästa vän", "Ego" och "All in" som även sålt dubbel platina! I maj 2018 hade hans låt "All in" streamats 20 miljoner (!!) gånger på Spotify!


OBS! 18 års åldersgräns!

Datum / Tid

lördag, 22 september 2018 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 539

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad