Menu

DJ Dregen, Dead by April och Jay Smith

Halmstad

Halmstad Live
lördag, 15 september 2018 kl:21:00

Vilken kväll vi kommer få!


Du har sett honom. Du har definitivt hört honom. Och chansen är stor att även din mormor vet vem han är. Om sanningen ska fram, och om du gillar rockmusik, så behöver Dregen ingen närmare presentation. Kvällen till ära ser vi honom som den grymmaste DJ:n någonsin.


Med över 100 miljoner streams på Spotify, sexfaldigt platina, flerfaldigt guld och grammisbelönade har Dead By April stått för att vara Sveriges Största Svenska Electro/Rock Export. Som support till världsband som Linkin Park och med flera nationella tv-framträdanden i bagaget har bandet nu klivit närmare sin originaluppsättning med Jimmie Strimell åter som frontman.


Få kan ha missat Jay Smiths framfart på den svenska musikscenen med över hundratalet avverkade framträdanden bara de senaste 24 månaderna från norr till söder. Med närmare 100 miljoner streams på Spotify, både platina & guldskivor i bagaget och som svensk vinnare av TV4:s Idol har Jay 2018 skapat sig en rejäl plattform där klivet in i en helt ny genre nu kommer att tas.


Denna kväll samlas de alla på Halmstad Live för en grym kväll med er!


OBS!! 18 års åldersgräns!!

Datum / Tid

lördag, 15 september 2018 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

245kr - 489

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad