Menu

Mustasch Och Frontback

Halmstad

Halmstad Live
lördag, 20 oktober 2018 kl:21:00

Det är en imponerande CV Mustasch har fått ihop: åtta album, en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.
Året började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalens mellanakt tillsammans med vissångaren Hasse Andersson. Tillsammans framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning och blev hyllade av både press och publik. En tittare skrev på Twitter och kallade ”Hellhound” för den bästa låten i deltävlingen. Allt eller inget. Inget annat gäller.


Energifyllda Frontback frontas av Anlo Front, vinnare av “Årets Rockröst 2016”, som tillsammans med sina vapendragare i rockbandet släppte det väl mottagna albumet “Heart Of A Lion” 2017, där senaste singeln “On And On” placerades på en 4:e plats i nationella radiotävlingen “P4 Nästa”. Gruppen har varit förband till bland annat Status Quo, Electric Boys, Freedom Call och Bullet samt avverkat både en och två stora festivaler som Sweden Rock- och Malmöfestivalen. Förbered er på en rejält rivig och energifylld liveshow!


OBS!! 18 års åldersgräns!!

Datum / Tid

lördag, 20 oktober 2018 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 519

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad