Menu

Smash into pieces och Corroded

Halmstad

Halmstad Live
lördag, 23 mars 2019 kl:21:00

Med tre släppta album, 11 singlar, och mer än 40 miljoner streams på Spotify så har Smash Into Pieces släppt sitt nya album EVOLVER! Det nya albumet lyfter bandets unika blandning av rock, pop och electro till en ny nivå. Låtarna är allt annat än det normala inom rockvärlden, soundet och liveshowen som bjuds på är en game changer i musikvärlden!


Smash Into Pieces gjorde stor succé 2015 med deras andra album ”The Apocalypse DJ”. Efter detta har albumet följts upp med turnéer över hela Europa. Succén fortsätter och nu ska bandet gästa Halmstad Live till publikens stora glädje den 23 mars!


Den guldbelönade ”Ångvälten” från Ånge som toppat rocklistorna i Sverige sedan debutalbumet (Elven shades of black - 2009) släpptes är i höst aktuella med nytt material.


Med 45 miljoner streams på Spotify, mer än 1000 avverkade konserter i Sverige sedan starten -04, med soundtrack i Tv-serier som Robinson (TV4) och de platina säljande tv-spelet ”Battlefield 4” har Corroded nått en nivå som ett av Sveriges tyngsta och mest väletablerade Rock/metal band.


Med senaste plattan Defcon Zero avverkade bandet över 75 konserter i Skandinavien / Europa (b.la tillsammans med världsbandet PAIN) och har hyllats & prisats som en av de absolut bästa svenska live-rock/metal akterna i modern tid.


Nu är Corroded aktuella med Nya singeln Cross som är den första av en rad singel releaser som kommer att kanta höstmörkret.


Missa inte denna bombastiska rockkväll på Halmstad Live, säkra era biljetter i tid!


OBS!! 18 års åldersgräns!!

Datum / Tid

lördag, 23 mars 2019 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 245

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad