kl: 23:00

Club Fenix - Rasmus Gozzi, Paradise Hotell, m.fl

Halmstad LiveDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Halmstad Live rivstartar 2019 med en helgalen Club Fenix där vi gästas av Rasmus Gozzi, Dogge Doggelito, sköna deltagare från Paradise Hotel och Ex on the beach så som Paow, Adde, Lucas, och Halmstads egna stjärnskott Bettina!


Utöver detta gästas Club Fenix i vanlig ordning av publikfavoriten DJ Alenco som kommer ta er igenom en magisk kväll.


Rasmus Gozzi kommer ni se på scen med dunderhits så som ”Tequila Roadtrip”, ”Haffa Guzz”, och ”Skandalen” med flera!


Ryktet på stan säger att Dogge Doggelito kommer gästa Rasmus Gozzi på scen. Men det som är säkert är att Dogge Doggelito kommer DJ:a och riva av sköna hits genom kvällen!


Det sköna gänget från Paradise Hotell och Ex on the beach kommer mingla och festa med Er hela kvällen, detta kommer bli en kväll värd att minnas!


Club Fenix är Halmstads bästa nattklubb där våra gäster får uppleva artister på scen tillsammans med DJ:s under en kväll!


Club Fenix har gästats bland annat av Kaliffa, Den Svenska Björnstammen, Fricky, och Tjuvjakt och vi har återkommande evenemang då efterfrågan är stor.


OBS: 18 års åldersgräns!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-02 23:00


Plats/Lokal:

Adress:

Halmstad, Karl XI:s väg 47


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Oscar Liljas Försvinnande - Urpremiär För Ny Pjäs Av Sara Bergmark Elfgren
PRESS
21 feb
kl: 14:10

Oscar Liljas Försvinnande - Urpremiär För Ny Pjäs Av Sara Bergmark Elfgren

Efter succéer med Cirkeln-böckerna, poddserien De dödas röster och romanen Norra Latin har författaren Sara Bergmark Elfgren skrivit en helt ny pjäs för Malmö Stadsteater - Oscar Liljas försvinnande, som får urpremiär på huvudscenen Hipp den 9 mars.  Hösten 1994. Fyra unga människor med konstnärsdrömmar dras in i kretsen kring den gåtfulle och geniförklarade poeten Oscar...

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Hitta oss på Facebook