kl: 20:00

Halmstad Hardcore

Halmstad LiveDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Halmstad Hardcore är äntligen tillbaka den 3 maj! Vi arrangerar en blytung kväll med rock och metal på Halmstad Lives scen med bland annat Lillasyster!


Evenemangsinfo:
Datum: 3/5/2019
Tid: 20.00-02.00
Åldersgräns: 18 år


Halmstad Hardcore bjuder på följande band:


LILLASYSTER:


Grammisnominerade, guld- och platinabelönade, och med närmare 50 miljoner-streams är Göteborgsbandet Lillasyster aktuella med nya EP:n ”Svensk Jävla Metal”! Med mer än 500 genomförda livekonserter och hundratusentals mil på de svenska vägarna är bandet större och bättre än någonsin.


THE UNGUIDED:


Med sin melodiska death metal har det Svenska bandet The Unguided gjort stort avtryck på metalscenen. Bandet består av före detta medlemmar från Sonic Syndicate och Dead By April som tillsammans levererat tunga låtar så som ”A link to the past”, ”Inception” och ”Legendary”.


WRITING THE FUTURE
Writing the future är en känsloladdat käftsmäll från Göteborg. Det är som ett slag i magen fyllt av musik, melodier och känslor. De bjuder på en ordentlig show som man inte kommer glömma. Bandet har turnerat europa med Takida och Smash into pieces och de har varit support åt många stora akter runt om i Sverige. Writing the future släppte förra året deras debutskiva *We suffer in silence* med väldigt goda recensioner. Det är ganska exakt ett år sen bandet spelade i Halmstad och nu är det äntligen dags igen.
Bandet lovar att bjuda på en ännu bättre show än sist vilket var något utöver det vanliga.


KILL THE KONG:


Västeråsbandet Kill The Kong debuterade som band 2015, efter att flera av medlemmarna slagit sig ihop på nytt efter nedläggningen av bandet Seventripe. På bara tre år har bandet hunnit etablera sig, bygga upp en fanbase och släppt inte bara en, utan två, album. Med andra ord kan man knappast anklaga bandet för att ligga på latsidan. Något som utmärker Kill The Kong ifrån andra band är antalet medlemmar, som uppgår i hela sju stycken. Förutom två gitarrister och en basist inkluderar Kill The Kong även två sångare samt en trummis och en perkussionist. Timo förklarar att bandet var ute efter att ha sju stycken och tillsammans skapa ett unikt tungt och bombastiskt sound. Och responsen på denna banduppsättning har varit mycket positiv.
MY DEAR ADDICTION:


Vem kunde ha trott att en namnändring kunde vara så viktigt? 10 år av ändlösa repningar och flertalet medlemsförändringar resulterade slutligen i framgång för ursprungliga medlemmarna Kim och Peter när 'Blind' blev återfött som My Dear Addiction. Blind strävade efter framgång redan i början när bandet var förband till band som Mustasch, och tog sig till finalen i 'Bandit Unsigned' 2 år i rad. Slagkraftigt metall med en touch av slående melodier visade sig vara ett vinnande koncept. Tidigt under 2010 återföddes de som My Dear Addiction det viktigaste målet var ett skivkontrakt, som då undertecknades med Bonnier Amigo Music Group etikett med Labeln 'Super Nova Records'. Medlemmarna intog 'Panic Room Studios' i april 2010 och 3 veckor senare blev 10 mästerverk.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Halmstad, Karl XI:s väg 47


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook