LOK

Halmstad LiveDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Efter 17 års total tystnad… Göteborgsbandet LOK är tillbaka!


“Helt plötsligt hade det gått 20 år sen vi släppte vår första platta. 17 av de åren höll vi käft och höll oss på våra egna kanter. Men nu kände vi att det var dags, vi löste konflikterna, frågade oss själva vad vi var sugna på och svaret kom snabbt: Ut och mangla folket! Vårt mål 2019 är att vara ännu bättre än för 20 år sedan”


Återförenade för en exklusiv sommarturné 2019 tänker bandet hylla sina fans och spela albumet Naken, Blästrad och Skitsur som fyller 20 år.


LOK, som skördade stora framgångar runt millennieskiftet men som snabbt splittrades, har grävt ner stridsyxan och bestämt sig för att ge publiken en omgång till med deras unika, svensktextade och hårt svängande rockpunkmetal-hybrid.


Mer enade än någonsin är bandmedlemmarnas mål att leverera svettiga konserter för både gamla och nya fans som inte hann se bandet under dess korta existens. Detta kommer ske sommaren-19 på några utvalda festivaler i Sverige och Norden.


“Vi är tillbaka, något äldre, något visare, lika förbannade”


OBS!! 18 års åldersgräns!!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-17 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:LOK

LOK, Lok står när de andra faller på Spotify

Naken, blästrad och skitsur

Lok står när de andra faller

LOK, Skrubbsår på Spotify

Naken, blästrad och skitsur

Skrubbsår

LOK, Sug min på Spotify

Ut ur diskot och in i verkligheten

Sug min