Menu

Barbados

Halmstad

Halmstad Live
fredag, 24 januari 2020 kl:21:00

Barbados är ett av Sveriges mest populära dans/show band som stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Rosalita, Kom Hem, Se Mig, Allt Som Jag Ser, Världen Utanför samt Bye Bye känns kanske igen. Dessa är några exempel på egna originallåtar som gruppen framfört och spelat in på platta. De har hittills hunnit med att ge ut tretton fullängdsskivor, ett tjugotal singlar och en video. Tre grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor har hängts upp på troféväggen. Barbados har medverkat i Melodifestivalen inte mindre än fyra år i rad, 2000-2003.


Barbados spelar gärna upp till dans, likväl som de med bravur kan trycka på och leverera en ösig hit- /coverkväll åt företag eller krogar, alternativt en kombination av dessa. Valet är ditt! Barbados är: Björn Lagerström - leadsång, Mathias Lager – gitarr och sång, Peter Samuelsson – bas och sång, Håkan Swärd – klaviatur och körsång, Magnus Wictorinsson - trummor och körsång.


Grabbarna är en blandning av självlärda och utbildade musiker. De lyssnar på väldigt olika typer av musik, vilket gör dem till en spännande konstellation musiker och människor med mycket att tillföra varandra. Detta kan inte bli annat än ett musikaliskt trevligt resultat. Barbados gör drygt 120 spelningar per år, med utgångspunkt Göteborg och ligger således på turné 2-3 dagar i veckan.

Datum / Tid

fredag, 24 januari 2020 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad