Menu

Smith & Thell

Halmstad

Halmstad Live
lördag, 6 februari 2021 kl:21:00

Smith & Thell är historien om två unga, kreativa själar som för 10 år sedan bestämde sig för att förvandla drömmar till verklighet och satsa helhjärtat på musiken.


Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust, ambition, vision och passion för konsten. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound.


Debutalbumet "Soulprints" släpptes i april 2017 och har fram tills nu över 50 miljoner streams, spelats i radio över hela Europa och mottagit en guldskiva.


Våren 2019 släpptes deras senaste singel, “Forgive Me Friend” som redan har streamat dubbelplatina och legat etta på Svensktoppen under flera veckor och parkerat sig på topp fem över Spotifys mest spelade.


I processen har de slipat på sina låtskrivar- och produktionsfärdigheter, arbetat på sin egen musikaliska image och skrivit hits till andra stjärnor, bland andra Molly Sandén, Darin, Danny och Alan Walker. Smith & Thell är förutom artister i eget namn också några av Sveriges mest eftertraktade låtskrivare.


Åldersgräns 18 år


Smith & Thell
2024-08-01 19:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen



Smith & Thell
2024-08-03 18:00:00
Blandat, BORGHOLM, Borgholm Slottsruin

Datum / Tid

lördag, 6 februari 2021 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Halmstad Live

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad