kl: 21:00

Scenic Belly & Restorya

Halmstad LiveDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Den 15/5 är det releaseparty! För att förlänga firandet av att de fyllt 25 år som band har Scenic Belly spelat in en samling nya låtar. Och för första gången släpper de en platta där de sjunger på svenska så att bandets energi och riktning kommer bättre till sin rätt. Den nya skivan heter ”Då som nu” och innehåller åtta sprillans nya låtar som handlar om sånt som Scenic Belly bryr sig om: att växa upp; att försöka och misslyckas med att uppföra sig som vuxna människor samt sina oundvikliga misslyckanden att passa in. Av uppenbar anledning luftas en hel del missnöje och besvikelse med anledning av rådande socialt och politiskt klimat. Den nya musiken kommer att släppas som en tio tums vinyl-platta och digitalt.


Med sig denna kväll har de Restorya, som utgår från Göteborg och levererar en melodisk rock- och metalsound. Tillsammans ser de till att ge er grymma låtar som man inte kan låta bli att nicka med till.


Kom och hjälp oss fira skivsläppet på Halmstad Live den 15/5.


A splendid time is guaranteed for all. /Scenic Belly

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-15 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: