Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Tribute torsdag - JUST NU (Tomas Ledin)

Halmstad LiveDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PREMIÄR för Tribute-torsdag på Halmstad Live!


Första torsdagen i varje månad innebär Tribute-torsdag och först ut är JUST NU, Sveriges enda tributeband till Tomas Ledin.


Under 6 års tid har JUST NU - Sveriges Enda Tomas Ledin Tribute turnerat runt hela landet som ett av Sveriges största och mest populära tribute & partyband!


Ledin är en av Sveriges största artister och alla känner ju igen och kan sjunga med i Sensuella Isabella, Du kan Lita på mig, Sommaren e kort och Vi e på gång, för att nämna några guldkorn!


Passa även på att samla gänget kring en pizzabuffé (separat biljett) för att få lite mat i er samtidigt som vi bjuder på en kväll med go musik och underbart skön stämning med allsångsgaranti varje gång!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-07 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Tomas Ledin

Tomas Ledin, En del av mitt hjärta på Spotify

Tillfälligheternas spel

En del av mitt hjärta

Tomas Ledin, Sommaren är kort på Spotify

40 år 40 hits Ett samlingsalbum 1972 - 2012

Sommaren är kort

Tomas Ledin, Livs levande på Spotify

Livs levande

Livs levande

Tomas Folke Jonas Ledin, född 25 februari 1952 i Östersund, Jämtlands län, är en svensk sångare, låtskrivare, gitarrist och skivproducent.


Ledin föddes i Östersund och växte upp i Rätan, Hölö utanför Södertälje och Sandviken tillbringade sina tidiga barndomssomrar i Ådalen. Hans far var rektor och modern förskollärare; familjen omfattade även två systrar. Han var en tid utbytesstudent i USA och när han återvände till Sverige vägrade han göra värnplikt och fick så småningom frisedel.


Ledin framträdde på Visfestivalen i Västervik 1972, 1978 och 1979. Under ABBA:s världsturné 1979-1980 var Ledin med i kören och framförde även Not Bad at All som solist. Han vann Melodifestivalen 1980 med låten Just nu och representerade Sverige vid Eurovision Song Contest i Haag. År 1982 kom Sommaren är kort, en av hans mest kända låtar. År 1985 var han tillsammans med Mikael Wiehe och Tommy Rander ledare för ANC-galan på Scandinavium i Göteborg. Tillsammans med Wiehe sitter Ledin i styrelsen för Artister mot nazister.


1991 grundade Ledin konsertturnén Rocktåget som varje sommar turnerar runt om i Sverige med kända pop- och rockartister. Vid första deltävlingen av Dansbandskampen 2009 var han gäst i andra omgången, där hans låtar var kvällens tema. I andra säsongen av den svenska TV-serien Så mycket bättre var Tomas Ledin en av de medverkande.


Ledin är sedan 1983 gift med skivbolagschefen Marie Ledin, dotter till Stikkan Anderson. Tillsammans har de två söner, John och Theo.