Menu

En stilla jul med Anders Ekborg & musiker

Halmstad

Halmstads Teater
söndag, 18 december 2016 kl:19:00

Ett måste till jul
Anders Ekborgs julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. “Det blir ingen riktig jul utan Anders Ekborgs Julkonsert” är en vanlig kommentar. Denna känslosamma och högkvalitativa konsert har fyllt kyrkor, teatrar och konserthus under flera år och är varje år förnyad och aktuell.
En stilla jul är bedövande vacker och förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra. Det är ett uttryck som vill hylla det sanna i musiken och konsten.
Anders delar även i år scen med sin nära kollega sen många år, den klassiske stjärngitarristen Bengt Magnusson och hans medmusikanter. Missa inte att uppleva en av Sveriges största artister och konstnärer tillsammans med det bästa som finns av musiker!
Det mesta är redan sagt om en av Sveriges bästa sångare och scenkonstnärer. Anders Ekborgs höga nivå - både som sångare och skådespelare - har gjort att han hunnit med mer än de flesta vågat drömma om. Från Dramatenuppsättningar med bl.a. Ingmar Bergman, huvudroller på film och i TV, till stora musikalroller. Många förknippar Anders med hans oförglömliga rollgestaltningar i hans samarbete med Björn & Benny i Kristina från Duvemåla och i Chess. Anders har under våren 2016 gjort en kritikerhyllad Tevje i ”Spelman på taket” i Jönköping.

Konsert tid: 2h inkl paus.

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se.
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagenHalmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

söndag, 18 december 2016 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad