Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

The Music of Motown Feat Afro-Dite

Halmstads TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

The Music of Motown feat. Afro – Dite

The Music of Motown feat. Afro – Dite !

Höstens & Vårens stora turnésensation är: Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker & Boris René med ensemble i soulshowen The Music of Motown!

Det berömda soundet som förändrade en hel värld och har med över 180 stora hits och 100 – tals miljoner sålda skivor blivit en självklar del av musikens ”Hall Off Fame”!
Hur startade det? Hur lät det? Och hur påverkade är vi idag av the Music from Detroit City – MOTOWN?
Afro-Dite överraskar här med ett skönt soulgung och är uppbackade av ytterligare sju artister, som tillsammans guidar er genom denna helkväll med ”some genuine soulmusic” från bl.a Diana Ross,Jackson 5 ,Aretha Franklin, Stevie Wonder, Marvin Gaye, the Temptations, Beyonce, Bruno Mars m.fl!

Höstens stora soulshow ”The Music of Motown feat. Afro-Dite” är sprängfylld med välkända soulklassiker.

Konserten vara ca 1h 40 minuter utan paus.

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen


Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-11-19 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Afro-Dite

Afro-Dite, Never Let It Go på Spotify

Never Let It Go

Never Let It Go

Afro-Dite, The Boy Can Dance på Spotify

The Boy Can Dance

The Boy Can Dance

Afro-Dite, Aqua Playa på Spotify

Melodifestivalfavoriter

Aqua Playa

Afro-Dite är en svensk popgrupp, bestående av Gladys del Pilar, Blossom Tainton och Kayo Shekoni, som vann den svenska Melodifestivalen 2002 med låten Never Let It Go. De kom senare på en åttonde plats i Eurovision Song Contest. De deltog även i Melodifestivalen 2003 med låten Aqua Playa och kom då sjua. 2007 kom de ut med ett nytt album. Lagom till Stockholm Pride 2011 släppte Jonas Hedqvist en ny version av singeln I am What I am tillsammans med gruppen Afro-Dite. Gruppen gjorde comeback och deltog i Melodifestivalen 2012 med låten "The Boy Can Dance". De kom 5:a i första deltävlingen och blev därmed utslagna.Denna artikel om en musikgrupp behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.