Menu

What Will Have Been - C!RCA, Riksteatern

Halmstad

Halmstads Teater
fredag, 21 april 2017 kl:19:00

Den australiensiska nycirkusgruppen C!RCA är tillbaka med en ny föreställning! What Will Have Been är en intim, gripande och halsbrytande nycirkusföreställning som tänjer på gränserna för vad människokroppen kan göra.

Akrobatens mod blandas med dansarens skönhet när den australiensiska gruppen C!RCA utforskar och tänjer
gränserna för vad nycirkus kan vara. Deras senaste produktion What Will Have Been är en intim, gripande och samtidigt halsbrytande nycirkusföreställning där kropparna är i ständig rörelse. Ömsom tätt sammanflätade, ömsom var för sig. Tre artister ackompanjerade av en violinist och elektronisk musik utmanar publikens föreställningar om människokroppens fysiska begränsningar. Våghalsigt, halsbrytande och outsägligt vackert.

OM C!RCA
Halmstadpubliken kunde se C!RCA senast 2011 och som kompani har de sedan 2006 turnerat trettiotre länder på sex kontinenter. Deras produktioner får ett översvallande mottagande runt om i världen från såväl publik, arrangörer som kritiker. C!RCA’s signaturstil – att kombinera poetisk, fysisk skönhet, extraordinär cirkuskonst och en fördjupad användning av ljud, ljus och projektion – är både sensuell och storartad. En föreställning för alla som gillar dans, cirkus, nycirkus, visuella intryck eller helt enkelt en fantastisk helhetsupplevelse.

Längd: 1 timma och 10 minuter
Paus: Nej

Biljetter:
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas via Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljs i entrén på evenemangsdagen.

Mer information och kommande evenemang:
www.destinationhalmstad.se www.halmstadsteater.se




Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

fredag, 21 april 2017 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

75kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad