Menu

Plura - En Man Av Hjärtat

Halmstad

Halmstads Teater
söndag, 18 mars 2018 kl:19:00

En man av hjärtat, av och med Plura, har spelats på Scalateatern i Stockholm sedan början av oktober 2017. Föreställningen har hyllats av publiken och rosats i media; Låt oss få det överstökat med en gång: ”Plura - en man av hjärtat” är en jättebra föreställning. Rolig, mänsklig, mörk skrev DN efter premiären. Nu är det klart att En man av hjärtat åker på turné i vår och den 18 mars kommer den till Halmstad.

Plura beskriver föreställningen En man av hjärtat med orden ...en resa genom mitt liv och de platser jag befunnit mig på. Utöver en personlig berättelse om Pluras liv innehåller föreställningen massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog men även några nyskrivna låtar.

Det är första gången Plura rättar sig efter ett skrivet manus på scenen och tar regi. Även bandet är nytt, Plura ackompanjeras av ett band där sonen Axel Jonsson Stridbeck agerar kapellmästare. Dessutom har Mauro Scocco ett viktigt finger med i spelet då han är med som en ciceron via en inspelad röst och agerar gondoljär genom hela föreställningen. Manuset är skrivet av Plura och för regin står Hugo Hansén.

Föreställningens längd: Cirka 2,5 timmar lång inkl. paus

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: Kulturbolaget och Blixten & Co

Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

söndag, 18 mars 2018 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad