Menu

Johan Rheborg - Säker på att jag är osäker

Halmstad

Halmstads Teater
fredag, 28 september 2018 kl:19:30

Efter 25 år som småbarnspappaså flyger barnen ur boet. Kvar står vi och funderar. Vem är jag? Vad vill jag? I mitt fall är det solklart. Jag har ingen aning. Jag har lärt mig uppskatta saker som jag egentligen inte är eller var intresserad av. Jag har haft barn. Jag har sysslat med damagecontrol. Jag tänker tillbaka vem var jag innan de föddes? Jag minns knappt. Jag hittar fragment av mitt förflutna. Herregud var jag så? Vem vill jag bli och framförallt, vad tycker jag om saker och ting.

Jag känner det som att jag står på tomgång och måste ta ny fart. Den här gången för min egen räkning. Tillsammans med min fru är jag som Bambi på hal is när vi vobblar fram mot den andra vågen.

Jag är rätt säker på att jag är osäker på vem jag är och vad jag vill. Jag har också upptäckt att det blir väldigt skojigt när man börjar tala om det. Så, välkomna in i min hjärna där jag helt utan skyddsnät ger mig i kast med att hitta privatpersonen Johan Rheborg. Ni kan vara lugna, även om jag är helt otydligt och oklar över vem jag är så gestaltas det av yrkesmannen Johan Rheborg. Han vet vad han gör. Tror jag. Men jag är inte hundra.
Mvh Johan Rheborg

Föreställningen är ca 90 min lång. Ingen paus.

Producent: CS Nöje

Biljetter och info www.johanrheborg.se

Längd: Ca 90 min. ingen paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.





Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

fredag, 28 september 2018 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

470kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad