Menu

Benjamin Ingrosso & Felix Sandman

Halmstad

Halmstads Teater
söndag, 14 oktober 2018 kl:19:30

Benjamin Ingrosso & FELIX SANDMAN erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Deras bromance spred sig över Sverige likt en löpeld och de har gått sida vid sida sedan dess. Nu åker de på en co-headline turné tillsammans och släpper turnépodcast på Spotify!

Benjamin Ingrosso och FELIX SANDMAN fortsätter att följa varandra. Efter en rungande 1:a respektive 2:a placering i Melodifestivalen släppte killarna sommarhiten ’Tror du att han bryr sig’. I höst fortsätter deras gemensamma resa när de ger sig ut på turné ihop. Killarna ser själva fram emot hösten:

”Vi är sjukt peppade på höstturné! Är alltid kul att få köra live och träffa sina lyssnare på riktigt! Att dessutom få göra det ihop med en polare och artistkollega är ju ännu fetare! Nytt material och massa gig - kommer bli en grym höst!!”

Sedan succén i Melodifestivalen har Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn utanför Sveriges gränser. ’Dance You Off’ har slagit sig in på flera topplistor runt om i Europa och varit bland de 200 mest spelade låtarna i världen. ”Dance You Off” har nått platinastatus och inom kort kommer ny musik från Benjamin – vi längtar!

FELIX SANDMAN fick helt klart en raketartad start på sin solokarriär med singeln ’Every Single Day’. Bara en månad efter premiären i Melodifestivalen sålde låten platina och nådde förstaplatsen på både Svenska Spotifytopplistan och singellistan.

Benjamin och Felix har hyllats som förebilder efter deras genuina vänskap och support till varandra. Nu ser vi fram emot att låta svenska folket bli en del av deras bromance och att killarnas sprakande energi ska smitta av sig ännu mer ute i landet. Vi ses i höst!

Konsert tid: ca 2 h utan paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.


Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

söndag, 14 oktober 2018 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad