Menu

NALLE PUH OCH HANS VÄNNER En musikalisk resa i Sjumilaskogen

Halmstad

Halmstads Teater
söndag, 21 april 2019 kl:13:00

NALLE PUH OCH HANS VÄNNER
En musikalisk resa i Sjumilaskogen

Nu äntligen är det klart. Kultkompaniet som ligger bakom många stora succéer inom barnteater i Sverige sätter upp ännu en klassiker! Denna gången är det Nalle Puh och hans vänner som bjuder in till ett härligt äventyr med mycket musik och härlig sång!

Christopher Robin ligger och sover i sin säng. Plötsligt hörs röster som ropar hans namn. När han vaknar är han omgiven av sina vänner i Sjumilaskogen.
Nalle Puh har tagit med sig Nasse, Kanin, Tiger, Uggla och Ior.
Tillsammans beger de sig in i Sjumilaskogen och där väntar en sagovärld med härliga färger, spännande, mystisk scenografi och såklart mycket sång och musik. Nalle Puh och hans vänner är klassiker som skapades av A.A. Milne på 1920 talet. 1966 tog Disney över och Nalle Puh blev känd över hela världen. Nalle Puh och hans vänner med sina alldeles egna personligheter tar med publiken på en fantastisk berättelse, föreställningen riktar sig till barn och vuxna mellan 3-100 år!

Några av Kultkompaniets tidigare föreställningar: Pippi på de sju haven, Folk och Rövare i Kamomilla stad, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter med flera har alla turnerat runt i hela Sverige och varit stora succéer. Nalle Puh och hans vänner – En musikalisk resa i sjumilaskogen produceras av MT Live.

Evenemanget varar ca 1h 30 minuter inkl paus.

Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

söndag, 21 april 2019 kl: 13:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

200kr - 265kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad