Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Star For Life In Concert

Halmstads TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Star for Life in Concert är en fantastisk musikupplevelse för alla åldrar, med artister från Sverige och Sydafrika, som tillsammans med en stor kör från Halmstad ger dig en oförglömlig kväll.

Medverkar gör Triple & Touch, den sydafrikanska artisten Thandiwe Mbobo och fantastiska Star Choir South Africa. Gästartist är Sonja Aldén, den folkkära sångerskan och låtskrivaren som med sin röst och musik och trollbundit sin publik i många år.


Sedan 2006 har Star for Lifes musikambassadörer Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch, tillsammans med sydafrikanska ungdomar och coacher, genomfört konserter och galor i hela Sverige för att sprida kunskap om Star for Lifes arbete i södra Afrika.
Över 60 000 svenska ungdomar har under de senaste åren medverkat i dessa konserter.


Genom att köpa biljett till konserten så stöttar du Star for Lifes arbete i södra Afrika.

Konserten varar 2 h utan paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: