Menu

Grease - På Turné - Flyttat

Halmstad

Halmstads Teater
söndag, 3 januari 2021 kl:14:00

Vi kan inte påverka situationen som just nu råder men vi har efter mycket hårt arbete lyckats stuva om i bokningskalendern och kan därför med glädje meddela att vi flyttar fram föreställningarna till januari 2021.

DETTA GÄLLER FÖR DIN FÖRESTÄLLNING:

27/3 kl 15:30, Halmstads Teater, flyttad till 3/1 kl 14:00

Köpt biljett gäller till den nya dagen och tiden.

Vi beklagar de eventuella besvär som det förändrade datumet innebär och hoppas att ni har möjlighet att se föreställningen.

Genom att flytta fram föreställningarna hoppas vi att du som kund ska känna dig nöjd med att du får den upplevelse du sett fram emot (om än vid ett senare tillfälle). Någon möjlighet till återbetalning eller inlösen av biljett finns tyvärr inte.

Vi har ännu inte alla svar på hur rådande situation utvecklas framöver, men vill ändå agera nu. Givet detta måste vi därför reservera oss för att ytterligare förändringar av ovan kan komma att krävas i form av ändrade datum för/ inställda föreställningar. Vi följer dock utvecklingen nära och krävs sådana förändringar kommer du som kund att bli kontaktad.

Genom att genomföra turnén bidrar vi gemensamt till en industri som idag går på knäna. Vi är en liten del i ett stort maskineri som består av bland annat artister, konsertlokaler, ljud- och ljusföretag, transportbolag, hotell och restauranger. Andra viktiga personer som bland annat frilansande musiker, skräddare, perukmakare och tekniker lider just nu av att många jobb ställs in. Genom att kämpa för att genomföra turnén kan vi bidra till att även i framtiden skapa arbetstillfällen i de allra mest utsatta branscherna. Detta är vi väldigt glada och stolta över att kunna göra.

Du kan också hålla dig uppdaterad på www.greasethemusical.se


Våra arrangemang ska alltid vara en trygg och säker plats att besöka!

Vänliga hälsningar

Julius Production & Sangré Event

********

Grease – På Turné
Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.
När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, Youre the One That I Want och We Go Together.
I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Konserttid: 2h 45 minuter inkl paus.

Rekomenderas från 6 år.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare fri.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

söndag, 3 januari 2021 kl: 14:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

695kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad