Menu

Från Broadway Till Duvemåla - Flyttas

Halmstad

Halmstads Teater
fredag, 28 augusti 2020 kl:19:30

NYTT BESLUT GÄLLANDE VÅRA EVENEMANG OCH COVID-19 (CORONAVIRUS)

NYTT DATUM FÖR DENNA KONSERT ÄR 28 AUGUSTI KL 19.30. KÖPT BILJETT GÄLLER TILL DETTA DATUM

Om du har tecknat en avbeställningsförsäkring via biljettleverantören (exempelvis Ticketmaster eller Eventim), vänliga kontakta det aktuella försäkringsbolaget för frågor om vad som gäller.

Bästa,
Liza Wåhlin
Projektledare
Viktoria Tocca Entertainment AB

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat musikalernas Diggiloo samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spänner man i år bågen och tar sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra Nordiska grannländer.

Våren 2020 består laguppställningen av:

Emmi Christensson har gjort roller i flera klassiska musikaler såsom West Side Story, Sound of Music, Les Misérables, Mamma Mia! och Into the Woods. 2014 gjorde hon rollen som Christine i The Phantom of the Opera på West End i London, en roll hon sedan repriserade 2016 på Cirkus i Stockholm. Emmi har dessutom medverkat i Melodifestivalen samt gjort rösten som Belle i den svenska filmversionen av Disney’s klassiker Beauty and The Beast från 2017.

Alexander Lycke har gjort flera stora roller i musikaler som American Idiot, Hair, De Tre Musketörerna, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Ringaren i Notre Dame och Miss Saigon. På Kulturhuset Spira i Jönköping har han dessutom medverkat i musikalen Passion, teaterföreställningen Romeo & Julia samt som solist vid flera konserter. Alexander sjunger även i hårdrocksbandet Astrakhan och utsågs 2016 till Sveriges bästa sångare av Sweden Rock Magazine.

Jakob Stadell är en av Sveriges mest meriterade musikalstjärnor som gjort stora roller i uppsättningar som RENT, Rock Of Ages, Avenue Q och Jesus Christ Superstar. För sin roll i RENT belönades han med Guldmasken för bästa manliga huvudroll. Jakob har dessutom medverkat i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest samt framträtt i tv-produktioner som Allsång på Skansen, Så ska det låta, Idrottsgalan och Guldbaggegalan.

Malena Tuvung är väl bevandrad på den svenska musikalscenen där hon bland annat spelat Grizabella i Cats på Cirkus i Stockholm samt medverkat i uppsättningar som Fame, My Fair Lady, Mary Poppins och Romeo & Juliet. Utöver sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla är Malena dessutom aktuell med soloföreställningen Evergreen - en hyllning till Barbra Streisand.

Jessica Berge är en av Sveriges nya och mest spännande röster som i och med sin medverkan i Från Broadway till Duvemåla får chansen i sitt största sammanhang hittills. Jessica kommer närmast från uppdraget som huvudsolist på Wallmans flaggskepp i Cirkusbyggnaden i Köpenhamn och har även medverkat på bland annat Tommy Körbergs julturné Stad i Juleljus samt Kalle Moreaus på Dalhalla.

Dessutom leds orkestern i vanlig ordning av Sveriges bästa och mest kompetenta kapellmästare, Carina E. Nilsson.

Missa inte årets musikalfest!
Denna är helt ny mot den som spelades våren 2018. Konceptet är detsamma, men nya artister och ny repertoar.
Pressen skriver:

En show i lyxklass
Jönköpings-Posten

En glimrande show
Norran

Musikalsångare av bästa sort
Ystads Allehanda

Musikalfest fick teatern att koka
Arbetarbladet

Man känner sig helt perfekt efteråt
Eskilstuna-Kuriren

Lyckad resa från Broadway till Duvemåla
Gefle Dagblad

Under extranumret dansar hela parketten
Vestmanlands Läns Tidning

As close as you can get to Broadway or West End
Broadway World.

Arrangör: Woodnote AB

Konsert tid: 2h 30 minuter inkl paus 25 minuter.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

fredag, 28 augusti 2020 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad