Inställt!
kl: 11:00

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel - Flyttas

Halmstads Teater


BILJETTER / MER INFORMATION


Jag heter My Blomqvist Olsberg och producerar, regisserar och skriver manus till Babblarnas alla musikaler. Jag driver mitt enkvinnsföretag Mys Artisteri AB, vars främsta vision är att sprida glädje och riktigt bra barnkultur till de allra viktigaste vi har – barnen! Men den här våren har det som alla vet varit omöjligt att göra det.
Pandemin har omkullkastat allas våra liv. Jag som litet produktionsbolag och mina artister som står på scen, har vänt ut och in på oss själva för att försöka hitta andra kreativa lösningar som vi inte har fått genomföra. Vi har försökt gissa oss till när restriktionerna ska lätta och sedan flyttat föreställningarna dit. Vi som jobbar med kultur blev de första att stänga ner och antagligen de sista som får öppna upp.

Med sorg i hjärtat måste jag därför meddela att vi måste flytta fram föreställningen ännu en gång. Det nya datumet är lördagen den 6 mars 2021. Samma tid, biljett och plats i salongen gäller, så håll hårt i biljetten.

Du kan lösa tillbaka biljetten fram till den 31 augusti 2020 (exkl serviceavgifter), men jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att du följer med oss till nästa år. Det skulle betyda mycket för mig och alla inblandade! Om datumet inte passar, välj gärna att ge bort biljetterna till en vän. Eller om du inte kan gå i Halmstad, ja då kan vi fixa att du får gå i en annan stad.

Vid byte av stad eller övriga frågor maila: scen@babblarna.se

Vi riktigt längtar tills vi ses igen! Tills dess kan ni tjuvkika på oss här:
https://www.youtube.com/watch?v=YRjfsJ7Uo6k&t=74s

Somriga hälsningar från My och alla involverade i Babblarna-musikalen


Vi vill samtidigt passa på att uppmana de som känner sjukdomssymtom att stanna hemma och följa utvecklingen och myndigheternas information.
Varmt välkomna den 29 augusti!

Mys Artisteri AB

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar ”Bibbel Babbel Bubbel”, “Grattislåt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

/Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet/b

Rekommenderas från 2 år för yngre och äldre besökare är givetvis välkomna.
Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still!

Föreställningen är ca 40 min lång, utan paus.

Lämna gärna barnvagnen hemma eller i bilen.
Har ni sittkuddar? Så ta med denna.

bBiljetter:/b
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-06 11:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: