Bootleg Beatles - 50Th Anniversary Of Abbey Road

Halmstads TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Bästa biljettköpare och Beatles-fans.

Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher och teaterföreställningar. Situationen i landet och världen är en helt annan än vi hade önskat oss. Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden. I denna stund finns det ingen prognos som kan säga när situationen med Coronaviruset är över och osäkerheten kring smittspridningen och vilka beslut regeringen måste fatta är stor. Vad som gäller angående att samlas och träffas gör att det bli omöjligt att planera för en turné med start direkt efter sommaren.

Detta tillsammans med att vi under rådande omständigheter inte ens vet om det går att passera gränser som vi är vana vid, gör att vi tillsammans med bandet och deras management beslutat att flytta fram Bootleg Beatles konserter i Sverige till början av 2021, då vi hoppas att läget normaliserats.

Vi känner att vi nu vill ge er denna information i god tid, så att ni får chans att planera om och inte behöva gå i ovisshet. Vi hoppas innerligt att ni har överseende för att rådande situation ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning.

Vi hoppas såklart att ni stödjer oss och Bootleg Beatles och behåller era biljetter till det nya datumet, men om ni mot förmodan inte kan gå detta datum så har ni fram till den 10:e maj på er att lösa in era biljetter via biljettombud.

Så håll hårt i era biljetter så att ni är garanterade att komma in, då biljetterna fortfarande gäller. Notera gärna det nya datumet med penna på biljetterna!

SHOWDATUM 20200926
/NYTT SHOWDATUM 2021 23 jan 19,30/b


***

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er när allt detta är över!
Peter Besterman
Besterman AB

Bootleg BealesbVärldens främsta Beatles-hyllning ”The Bootleg Beatles” kommer till Sverige!/b¨

The Bootleg Beatles, Världens främsta Beatles-hyllning kommer äntligen tillbaka till Sverige i samband med att Abbey Road-plattan fyller 50 år. Bandet är kända för att återskapa allt som har med Beatles att göra, in i minsta detalj. Deras musikaliska förmåga, kroppsspråk och smarta humor är i en klass för sig. Bandet har turnérat över hela världen i 40 år och showen innehåller naturligtvis alla Beatles stora hits från bandets hela karriär. Helt enkelt ett måste för alla ”Beatlemaniacs”.

Några kommentarer om The Bootleg Beatles:

”You probably know the chords better than I do.” George Harrison.

“I enjoyed their show enormously.” Sir George Martin.

“I’m gonna come to your next show and heckle ya.” Sir Paul McCartney.

bLängd:/b CA 2h 15 min – inkl. paus

bArrangör:/b a target=_blankhref=www.besterman.nuwww.besterman.nu/a

bBiljetter:/b
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-01-23 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: