Menu

Johanna Nordström - Ring Polisen

Halmstad

Halmstads Teater
måndag, 15 mars 2021 kl:19:00

Föreställningen är flyttad till 15/3-2021.

Dina biljetter gäller det nya datumet.
Du behåller din biljett och kan använda den, samt sitta på samma plats, det nya datumet.

Om du inte kan gå det nya datumet så kan du återlösa din biljett. Det måste du höra av dig till Halmstad Tourist Center senast 12 oktober.


Hyllade komikern Johanna Nordströms slutsålda föreställning “Ring Polisen” förlängs under hösten 2020!

“Ring Polisen” är Johanna Nordströms första soloturné som under våren turnérar med slutsålda föreställningar landet runt. Föreställningens namn är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johannas fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.

“Åh! Att jag ska få åka en vända till och sprida min kärlek för Mikael Persbrandt är det finaste jag varit med om. Snart spärrar nog polisen in mig!” - Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up.

Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video , Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram.

Mer info på ringpolisen.se
Följ Johanna Nordström på Instagram!

“Ring Polisen“ produceras av Tillman i samarbete med ROA.
Förestäälningen varar 90 minuter utan paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

måndag, 15 mars 2021 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad