kl: 16:00

Metropolitan - Trubaduren - Eftersändning - Flyttas

Halmstads Teater


BILJETTER / MER INFORMATION


Som ni vet har vi, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt.

Det betyder Eftersändningen med Metropolitans Trubaduren 8/11 är framflyttad.

Nytt datum blir 8 maj 2021 kl 19.00.


Sista dag för återlösen av biljetter är 10/12-2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center, se information nedan.


Trubaduren, som spelades in 2015, är en av Metropolitans mest hyllade uppsättningar.

Den hyllade Anna Netrebko gör rollen som furstinnan Leonora, den plågade hjältinnan i Verdis Trubaduren. Dmitri Hvorostovsky är greve di Luna. Det var första gången de ryska stjärnorna möttes på Mets scen sedan 2002. Huvudpersonen i operan, Manrico, görs av Yonghoon Lee. Štefan Kocán är Ferrando och Dolora Zajick gör sin favoritroll som den olycksaliga Azucena.

Verdis turbulenta tragedi med fyra karaktärer fångade i en härva av familjeband, politik och kärlek är en av grundpelarna i operarepertoaren. Musiken är lika melodisk som den är energisk, med smittsamma stycken man minns. Den kraftfulla musiken ackompanjerar en mörk berättelse som vältrar sig i många av romantikens mest extrema uttryck.

Konserten vara 2h 35 minuter inkl paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-05-08 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: