Menu

Värmländsk Voodoo - Flyttas

Halmstad

Halmstads Teater
onsdag, 1 december 2021 kl:19:00

Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv kring publika evenemang om max 50 personer behöver föreställningen Värmländsk Voodoo var planerad till den 02 december kl. 19.00 flyttas fram till nästa år.

Nytt datum är 01 december kl. 19.00 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Köpt biljett till den 02 december kl. 19.00 2020 gäller till nya datumet 01 december kl. 19.00 2021 och du som biljettköpare behöver inte göra något.

Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta. Hör av dig till Halmtad Tourist Center.


Värmländsk voodoo
En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man skall vara försiktig med husdjur – speciellt begagnade marsvin! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Och vad menas med Lionel-Ritchie-effekten?

I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

Värmländsk Voodoo.
Längd ca 1 tim 50 min. Ingen paus.

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

Evenemnaget varar 1h 50 minuter utan paus.

Arrangör: True Entertainment AB.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

onsdag, 1 december 2021 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad