Grease - På Turné -Flyttat

Halmstads Teater


BILJETTER / MER INFORMATION


Bästa Greasebesökare 3/1-20212 kl 18.30.
Tålamod har blivit något vi alla fått öva på lite extra den senaste tiden och vi uppskattar verkligen ert enorma tålamod i väntan på att få information om Grease på Turné
Den fortsatt snabba och allvarliga spridningen av Covid-19 och de omfattande restriktioner som fortfarande råder begränsar oss att på ett smittsäkert sätt kunna genomföra föreställningen för er.
Vi behöver alla ta ansvar för den här situationen och har därför fattat beslutet att flytta fram turnén.
Genom att flytta fram föreställningarna hoppas vi att du som kund ska känna dig nöjd med att du får den upplevelse du sett fram emot, om än vid ett senare tillfälle.
NYTT DATUM TILL HALMSTADS TEATER ÄR 26/9-2021 KL 18.30.
Köpt biljett gäller till den nya dagen.
Hela turnéplanen kan du läsa här: https://www.greasethemusical.se/pa-turne/Våra arrangemang ska alltid vara en trygg och säker plats att besöka!

Vänliga hälsningar

Julius Production & Sangré Event

********

Grease – På Turné
Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.
När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, Youre the One That I Want och We Go Together.
I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Konserttid: 2h 45 minuter inkl paus.

Rekomenderas från 6 år.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare fri.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-09-26 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

695kr - 695kr


Kort länk hit: