Changes - Thomas Di Leva Tolkar David Bowie -Flyttas

Halmstads Teater


BILJETTER / MER INFORMATION


Hej!

Ni får detta meddelande eftersom ni köpt biljett till Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie i HALMSTAD TEATER

På grund av rådande smittläge inser vi att vi måste flytta fram den planerade turnén Changes med Thomas Di Leva till hösten 2021.

Det är självklart tråkigt för Thomas och hans musiker att inte få komma ut och möta sin publik men säkerheten är vår högsta prioritet och vi måste göra vad vi kan för att bromsa spridningen av viruset.

Nytt datum för HALMSTAD TEATER är 22 september 2021 kl 19.30.

Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Om ni av någon anledning önskar återlösa biljetten, kontakta Halmstad Tourist Center 035-12 02 00 senast 30 april 2021.

Vi som arrangör och hela produktionen med Thomas Di Leva, musiker & crew hoppas att ni har tålamod och ser fram emot att uppleva

en av våra största artister tolka en av popmusikens allra största. Vi ses!

Arrangör:
Programbolaget / Monarch Music / Hit Nöje


Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning med en omfattande Sverigeturné.

Under våren 2020 fortsätter Thomas Di leva sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”.

En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Konserten varar 90 minuter utan paus.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.

Arrangörer: Monarch Music AB och Programbolaget AB

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-09-22 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

530kr - 530kr


Kort länk hit: