Menu

Plura | Ett Klassiskt Gig

Göteborg

Kajskjul 8
onsdag, 27 oktober 2021 kl:16:00

Tillsammans med sin bror Carla Jonsson och kompisen Tony Thorén bildade Plura Jonsson bandet Piska mig hårt 1971. År 1976 bytte de namn till Eldkvarn.
Bandets medlemmar har skiftat under åren, likaså influenserna som har hämtats från bland annat proggen, punken, Dylan, Springsteen och U2. Gemensamt är Pluras personliga texter.
Med låtar som ”Kärlekens tunga”, ”En liten kyss av dig”, ”Pojkar, pojkar, pojkar”, ”Vår lilla stad” och ”Kungarna från Broadway” räknas Eldkvarn som ett av de största banden i svensk rockhistoria.
Plura har gjort ett trettiotal album och otaliga singelsläpp, samlingsboxar och samlingsalbum tillsammans med Eldkvarn.
Han har även gjort ett antal titlar och artistsamarbeten under eget namn. Plura har skrivit låtar till Jerry Williams, Sven Ingvars och Totta Näslund, och har också medverkat i TV-program som Pluras Kök och Så mycket bättre. Förutom sin självbiografi ”Resa genom ensamheten” som kom ut 2008 har han gett ut flera kokböcker.
Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn.
Denna kväll ackompanjeras han återigen av sitt band under ledning av sonen Axel Jonsson.


Vad vore en konsert utan mat och dryck som slår an tonen för kvällen? Vi bjuder på två välkomponerade rätter av våra kockar och köksmästaren Daniel Littorin. a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/plura-ett-klassiskt-gig-meny/
Läs mer om menyn /a


Komplettera din middag med vårt utvalda dryckespaket som förhöjer smakerna. Det kan du köpa i förväg tillsammans med maten eller beställa vid bordet.

Du kan förköpa kaffe och dessert för ett billigare pris än om du beställer det på plats.

Köp till din garderobsbiljett i samband med biljetten för 25 kr, på plats 30 kr.

bKVÄLLENS UPPLÄGG /bcirkatider
18.00 Dörrarna öppnas, middagsgäster välkomnas
18.15 Senast ankomst middagsgäster
18.30 Middagen serveras
18.45 Konsertgäster välkomnas
19.15 Senast ankomsttid för konsertgäster
20.00 Konserten börjar
2 timmar inkl. paus
22.00 Bar & Musik

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menyplatsgäster placeras framför showplatsgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid

onsdag, 27 oktober 2021 kl: 16:00

Plats

Göteborg, Kajskjul 8

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

635kr - 995kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad