Menu

Grease - På Turné -Flyttat Till 2022

Halmstad

Halmstads Teater
fredag, 7 januari 2022 kl:17:30

Bästa Greasebesökare,

Vi vill börja med att tacka för ert enorma tålamod under denna pandemi!

Då situationen fortfarande är osäker är det i dagsläget inte möjligt för oss att planera vidare för en turné i aug-sept 2021. Vi måste därför ta beslutet att flytta fram turnén, ett beslut som vi även hoppas underlättar för er framtida planering.

Den nya spelplanen hittar du här: https://www.greasethemusical.se/pa-turne/


Har du biljetter till 26/9 kl 18.30 är nya tiden Halmstads Teater 7/1-2022 kl 18.30. Köpt biljett gäller till den nya dagen och tiden.

Inga återköp på biljetter får göras. Kontakta arrangören info@juliusab.se.

Vänliga hälsningar

Julius Production & Sangré Event

********

Grease – På Turné
Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.
När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, Youre the One That I Want och We Go Together.
I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Konserttid: 2h 45 minuter inkl paus.

Rekomenderas från 6 år.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare fri.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

fredag, 7 januari 2022 kl: 17:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

695kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad