OK FRÅN ALADDIN TILL ELSA på Halmstads Teater i Halmstad söndagen den 12 februari 2023!
Menu

FRÅN ALADDIN TILL ELSA

Halmstad

Halmstads Teater
söndag, 12 februari 2023 kl:17:00

Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld föreställning där hela familjen tas med på en lika magisk som musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld!

Låt er, via denna otroliga musikskatt, färdas genom välkända fantasivärldar och upplev tecknade superhits som ni aldrig hört eller sett dem förut.

Allt framfört av eminenta musiker och några av vårt lands mest spännande och briljanta nya stjärnor och underhållare!

MEDVERKANDE
JOEL ADOLPHSON är mest känd som en av medlemmarna av den omåttligt populära humortrion IJustWantToBeCool (IJWBC), som i över tio års tid gjort enorm succe på YouTube. Gruppen ligger även bakom ett flertal populära webb- och ljudboksserier på bland annat SVT och Storytel. 2020 medverkade Joel i SVTs julkalender Mirakel där han spelade skurken Ernst Colt.

SANDRA KASSMAN har medverkat i flera scenproduktioner såsom Kristina från Duvemåla och Phantom of the Opera. Hon är även en meriterad röstskådespelare som bland annat lånat ut sin röst till Lilo Pelekai i Lilo & Stitch och nu senast till Mirabel i Disneys Oscarsbelönade storfilm Encanto.

VERONIKA WALLENTIN är utbildad musikalartist och skådespelerska vid Balettakademien i Göteborg och Stockholms Konstnärliga Högskola. Hon har synts bland annat som sångerska på Wallmans och i ensemblen i musikalen Forever Piaf på Göta Lejon.

NILS REINHOLTZ är en musikalartist som synts i ett flertal produktioner, däribland Ringaren i Notre Dame och Oliver!, båda på Göteborgsoperan. Senast kunde man se Nils på Chinateatern i Stockholm där han medverkade i Saturday Night Fever.

Rekomenderad från 5 år. Beronede på teatervana. Alla måste ha biljett.

Längd: CA 75min. ingen paus.


Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center, en fri ledsagare/rullstol.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.Från Aladdin Till Elsa
2023-02-03 18:00:00
Uppsala, Ukk - Stora SalenFrÅn Aladdin Till Elsa
2023-02-04 17:00:00
Örebro, Örebro KonserthusFrÅn Aladdin Till Elsa
2023-02-11 17:00:00
Jönköping, Konsertsalen I Spira

Datum / Tid

söndag, 12 februari 2023 kl: 17:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad