Menu

Molly Hammar

Halmstad

Halmstads Teater
fredag, 31 mars 2023 kl:19:30

MOLLY HAMMAR INLEDER 2023 MED STOR VÅRTURNÉ

Redan efter första avsnittet av årets Så Mycket Bättre fick Molly Hammar sin första etta på topplistorna med sin tolkning av ”Ingen annan rör mig som du”. Nu åker hon på vårturne med 13 nedslag i Sverige, som har premiär den 23 februari på Cirkus i Stockholm.

Molly Hammar är en av årets två värdar av tittarfavoriten Så Mycket Bättre. Under åtta program ser vi henne visa prov på sin artistiska briljans, sprudlande personlighet och kanske en av Sveriges bästa röster, när hon ger oss egna tolkningar av de andra medverkandes låtar.

Trots sin unga ålder har Molly ett digert CV; “We Could Be Dancing” med Bob Sinclair som snabbt seglade upp till den mest spelade låten på radio i Italien - sålt ut spelningar i London, framfört den amerikanska nationalsången under NHL Global Series och gjort den svenska rösten till Nala i nyinspelningen av Lejonkungen där originalrösten gjordes av Beyonce.

2020 vann Molly en Rockbjörn som året livegenombrott, i somras spelade hon på Lollapalooza i Stockholm och nu väntar hennes största turne hittills när hon beger sig ut på ”All My Friends vårturne 2023”. Det är en rikstäckande konserthusturne med premiär på hemmaplan i Stockholm. Publiken kommer få möta en enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform!

“Att spela live är den renaste formen av den jag är, så att få åka ut på den här turnen och möta människor som lyssnar på min musik är något av det finaste och bästa jag vet. Jag vill skapa historia med er!” Hälsar Molly.

På söndag 13/11 gästar Molly Nyhetsmorgon och samma kväll ser vi henne framträda i Hellenius Hörna. Därefter kan vi se fram emot ytterligare fyra avsnitt av Så Mycket Bättre och mer ny musik innan premiären av ”All My Friends vårturne 2023”.


Åldersgräns 13 år utan undantag.

Evenemanget vara 1h 45 minuter utan paus.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare går fritt men måste ha biljett.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entren på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.



Molly Hammar
2024-08-02 18:00:00
Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Datum / Tid

fredag, 31 mars 2023 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

Fotograf: Sandra Thorsson
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad