Menu

Peter Harryson – Visor & Anekdoter - INSTÄLLT

Halmstad

Halmstads Teater
onsdag, 6 november 2024 kl:19:30

Konserten –”Visor & Anekdoter” med Peter Harrysson och Bengt Magnusson kommer tyvärr att ställas in och det finns idag inga andra datum planerade.
För att vara helt ärlig mot dig så kan vi säga att det är av rent ekonomiska skäl som vi tvingas ta detta beslut då intresset för konserten inte varit vad vi hade hoppats.
Vi och Peter hoppas, som jag började med, att få din förståelse och vi ber tusen gånger om ursäkt för detta. Men vi önskar trots allt att få behålla dig som kund då du är väldigt viktig för oss.
Återbetalning kommer att ske automatiskt till dig via det betalsätt du använde när du betalade biljetterna, återbetalningen kan komma att ta upp till 10 dagar från att du fått detta mail.
Peter Harryson – Visor & Anekdoter

Möt legenden Peter Harryson i en intim konsert och hör honom framföra visor av bland andra Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Olle Adolphson, Fred Åkerström. Du kommer också bjudas på historier ur Peters liv och om hans möten med många av våra största artister och skådespelare. Varje konsert blir helt unik för programmet bestäms under tiden det pågår, så det blir mycket plats för både improvisation och humor. På scen ackompanjeras Peter av gitarr-virtuosen Bengt Magnusson.

Konsert tid: 2h 20 minuter inkl paus.


Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare går fritt men måste ha biljett.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entren på evenemangsdagen.

Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

onsdag, 6 november 2024 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad