Menu

CajsaStina Åkerström - Visor från när & fjärran

Halmstad

Halmstads Teater
fredag, 30 oktober 2015 kl:19:00

VISOR FRÅN NÄR & FJÄRRAN
CajsaStina Åkerström med musiker bjuder oss på en visstund i den musikaliska tidlöshetens tecken där egna sånger varvas med pärlor av bland andra Evert Taube, Ruben Nilsson, Victor Jara och Gustaf Fröding.

Med på scenen har CajsaStina bästa möjliga musikaliska sällskap i form av Peter Nilsbo vid flygeln och Backa Hans Eriksson på bas.

CajsaStina Åkerström skivdebuterade och slog igenom som artist 1994 med albumet CajsaStina och hitlåten Fråga stjärnorna. Sedan dess har CajsaStina Åkerström släppt ytterligare 9 album och förknippas med flera omtyckta sånger.

Nya singeln Är det så här det känns att komma hem blev veckans låt i Radio Stockholm i april 2015 och är nu på rotation i radiostationer runt om i landet. Nya albumet Vreden och stormen släpps 2 september.

Konserttid: Cirka 70 minuter, ej paus.

1 fri ledsagare/rullstol.

Biljetter:
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticnet.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.


Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

fredag, 30 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad