Menu

Seinabo Sey

Halmstad

Halmstads Teater
måndag, 22 februari 2016 kl:19:30

Låt oss bara konstatera det uppenbara: Seinabo Sey spelar i en helt egen liga. En röst som saknar motstycke, folkets hyllningar och kanske det finaste Sverige har att erbjuda alla kategorier. Nu är hon aktuell med debutalbumet Pretend och en konsert på teatern i staden hon växte upp i!

Trots att Seinabo Sey endast är 25 år gammal har hon hunnit med mer än de flesta gör på en livstid. Den närmast explosionsartade första singeln “Younger” följdes av EP:n For Madeleine, som tog henne på utsålda turneer i USA och Europa, tv-framträdanden världen över, en Grammis som “Årets nykomling” och till en solklar position som Sveriges nästa stora popexport.

I våras kom uppföljaren For Maudo som även den översko¨ljdes av hyllningar och vars följande Sverigeturne möttes av utsålda hus landet runt, där varje spelning beskrevs som en framtida klassiker. I somras bländade hon internationella festivalpubliker pa° bland annat Glastonbury, Roskilde, Melt och i Sverige fick hon den stora äran att sätta punkt för hela festivalsommaren pa° Popaganda (en uppgift hon axlade med bravur och som långt inpå hösten fortfarande pratas om som en av sommarens bästa).

I fredags släpptes, efter två års väntan, debutalbumet Pretend – en hitkavlkad utan jämförelse, som redan höjts till skyarna i recensioner runtom i världen.

Som sångerska och liveartist har Seinabo Sey få konkurrenter, och med ett unikt uttryck som endast a¨r hennes har hon etablerat sig som en kommande världsartist – det största som kommit från Sverige på väldigt länge. I februari besöker Seinabo Sey Halmstad för en konsert som sent kommer att glömmas för de lyckliga som har turen att knipa en biljett.
Åldersgräns 13 år.

Konsert tid: ca 1h 45 miunter, ingen paus.

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticnet.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.


Halmstads Teater invigdes i november 1954 med August Strindbergs "Dödsdansen", i regi av Karin Kavli och med ett flertal välkända skådespelare. Planer på ett teaterbygge hade funnits sedan lång tid, men inte förverkligats. Teatern hade sedan 1866 varit inhyst i Hotell Mårtensson på Storgatan, där resande teatersällskap framträdde.

Datum / Tid

måndag, 22 februari 2016 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Halmstads Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad