Menu

Attentat support Crank

Halmstad

Kajskjulet
lördag, 14 april 2018 kl:21:00

Attentat gör sin enda Hallandsspelning under jubileumsturnén ”Svart får i 40 år”! Det blir första gången på tre år som det klassiska punkbandet från Majorna står på scen!


Det blir en speciell kväll med låtar och anekdoter från en lång brokig punkkarriär, allt från starten med "Pissa på en diskofrissa", "Ge fan i mej" och fram till de sena hits som "Fattiga & rika" och "Occupy Wall Street". Turnén är döpt till ”Svart får i 40 år”, och givetvis kommer det bjudas på en del extra upptåg, allsång och udda låtar under spelningarna.


Ett fett livealbum från Pustervik och Musikens hus inspelad under de senaste åren kommer att släppas inför turnén. En omröstning om vilka låtar Attentat bör spela under turnén pågår på Attentat Officiella. För fans och samlare säljs (endast) på jubileumsgigen en ny utgåva av klassiska vinylsingeln ”Born to be Malaj” med bonusspår i begränsad upplaga. Ny merchandise presenteras, allt framtaget speciellt för jubileet och en punkdiskjockey spelar rätt låtar under kvällen. Upplagt för en minnesvärd helkväll alltså! Och vem vet? Det kanske är sista turnén med Attentat…


Information om biljettsläpp publiceras inom kort. Support: CRANK är en adrenalinkick i rakt nedstigande led från Bad Religion, Blink 182 och Backyard babies”. Jubileumsturnén "Svart får i 40 år" startar i Hultsfred fredag 13 april och Jönsson, Paddan, Crippa, Kruse och Larry gör 6 spelningar under april.

Datum / Tid

lördag, 14 april 2018 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Kajskjulet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad