Menu

Kajsa Grytt!

Halmstad

Kajskjulet
fredag, 31 augusti 2018 kl:21:00

Kajsa Grytt släpper singeln "Här Nu" och åker på turné


Med uppmärksammade släppen av Bron, den feministiska kampsången Mina Girls och albumtitelspåret Kniven i Hjärtat gav Kajsa Grytt en stark försmak av vad som komma skall. Albumet släpps den 13 april. Hon ger också en rad konserter.


Det kommande albumets tema är hela det universum av bilder, känslor och längtan som samlats i kroppen när en levt länge. Att åren gör många teman mycket råare. Sånt som kunde vara rörande men konventionellt att skriva om som ung, känns nu utmanande och nästan farligt att sätta ord på och sjunga i låtar. Som längtan härifrån, eller bönen om att aldrig dö, den stora kärleken man aldrig fick, eller härlig utlevande sex. Samma sak med politisk ilska och feministisk kaxighet.


Lyssna på "Här Nu".


Kniven i hjärtat släpps 13 april digitalt och på vinyl genom Kajsas egna bolag. Det är första gången Kajsa, som snart firar 40 år som artist, släpper i egen regi och på helt egna villkor.


Kort därefter, den 26 april, släpps även Kajsas tredje roman. Boken handlar om ett ämne som verkligen berör, om en kvinna som övergett sitt barn. En vacker och smärtsam skildring av förlust och frihet, skuld och tillhörighet.

Datum / Tid

fredag, 31 augusti 2018 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Kajskjulet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad