Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Dressed to Thrill - KISS Tribute

KajskjuletDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Dressed To Thrill fulländar illusionen av att uppleva
en klassisk Kiss show!
Bandet består av erfarna musiker med en gemensam kärlek för ”The hottest band in the world”. De har jobbat hårt på varenda detalj, både gällande musiken och showen, för att komma så nära originalet som möjligt. Kostymer, smink och instrument; inget har lämnats åt slumpen!
Dressed To Thrill bjuder såväl på hitsen som de lite mer ovanliga låtarna i Kiss musikaliska skattkammare, och kan lova att publiken lämnar konserten med ett stort leende på läpparna.
Naturligtvis innehåller showen även inslag som eldsprutning, blod, konfettiregn och krossade gitarrer.
Under hösten 2012 gjorde bandet en show på Malmö konserthus tillsammans med Malmö Symfoni orkester, MSO. En stor succé som besöktes av ca 6000 personer. Under årens lopp har Dressed to Thrill gjort ett 50tal konserter runt om i norra Europa.
”Detta är en barndomsdröm för oss som nu blivit sann. Vi älskar varje minut och har så himla roligt när vi står på scenen som våra idoler. Den glädje och energi som vi förmedlar på scen smittar garanterat av sig på publiken.”
David Fremberg – Starchild Andreas Grufstedt – The Demon
Christopher Hansson – Space Ace Jaime Salazar – Catman
Alltid lika aktuella KISS släppte i oktober 2012 sitt 20e studioalbum, den 30 januari 2013 firade man 40års jubileum och bandet är ute på en ständig världsturné.. Detta uppmärksammar Dressed to Thrill med att göra 2018 till ett år av Tribute To Kiss, ett koncept som man inte vill missa!!


18 års

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-06 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kiss

Kiss, I Was Made For Lovin' You på Spotify

Dynasty (Remastered Version)

I Was Made For Lovin' You

Kiss, Heaven's On Fire på Spotify

Animalize (Remastered Version)

Heaven's On Fire

Kiss, Rock And Roll All Nite på Spotify

Dressed To Kill (Remastered Version)

Rock And Roll All Nite