Menu

Dressed to Thrill - KISS Tribute

Halmstad

Kajskjulet
fredag, 6 september 2019 kl:21:00

Dressed To Thrill fulländar illusionen av att uppleva
en klassisk Kiss show!
Bandet består av erfarna musiker med en gemensam kärlek för ”The hottest band in the world”. De har jobbat hårt på varenda detalj, både gällande musiken och showen, för att komma så nära originalet som möjligt. Kostymer, smink och instrument; inget har lämnats åt slumpen!
Dressed To Thrill bjuder såväl på hitsen som de lite mer ovanliga låtarna i Kiss musikaliska skattkammare, och kan lova att publiken lämnar konserten med ett stort leende på läpparna.
Naturligtvis innehåller showen även inslag som eldsprutning, blod, konfettiregn och krossade gitarrer.
Under hösten 2012 gjorde bandet en show på Malmö konserthus tillsammans med Malmö Symfoni orkester, MSO. En stor succé som besöktes av ca 6000 personer. Under årens lopp har Dressed to Thrill gjort ett 50tal konserter runt om i norra Europa.
”Detta är en barndomsdröm för oss som nu blivit sann. Vi älskar varje minut och har så himla roligt när vi står på scenen som våra idoler. Den glädje och energi som vi förmedlar på scen smittar garanterat av sig på publiken.”
David Fremberg – Starchild Andreas Grufstedt – The Demon
Christopher Hansson – Space Ace Jaime Salazar – Catman
Alltid lika aktuella KISS släppte i oktober 2012 sitt 20e studioalbum, den 30 januari 2013 firade man 40års jubileum och bandet är ute på en ständig världsturné.. Detta uppmärksammar Dressed to Thrill med att göra 2018 till ett år av Tribute To Kiss, ett koncept som man inte vill missa!!


18 års

Datum / Tid

fredag, 6 september 2019 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Kajskjulet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad