Menu

Asta Kask

Halmstad

Kajskjulet
fredag, 12 februari 2016 kl:21:30

ASTA KASK PÅ VÅRTURNÉ 2016


I över 35 år har Asta Kask levererat briljant svensk punk med ena foten i hardcore och den andra i trallpunk-traditionen. Nu kan vi stolt presentera att bandet ger sig ut på en elva stopp lång turné i vår. Biljettsläpp fredag 23/10 kl 12.00.


Töreboda-bandet Asta Kask startades redan 1978. Under årens lopp har bandets medlemmar bytts ut, men gjutet som cement i hela Asta Kasks själ står deras outtröttliga sound: stenhård, politisk och alltid lika högljudd punk och hardcore.


35 år, nästan lika många EP-, album-, och singelsläpp, ett uppbrott och en återförening senare står Asta Kask nu åter på scener runtom i Sverige för att leverera den musik som gjort dem till en sådan vital del av den svenska punkscenen. Bandet befinner sig just nu på en höstturné runtom i landet, som kommer fortsätta under våren 2016. Biljettsläpp sker fredag 23 oktober kl 12.00 via luger.se


Med en fansskara som aldrig sviker, låtar som aldrig tystnar och liveframträdanden som står allt annat än stilla, lovar vi att alla som hjärtar Asta Kask extra mycket har något helt fantastiskt att se fram emot i vår. Dessutom: nytt material väntas landa på närmsta musiktjänst inom kort. Håll utkik!


Kvällens support: Headons!

Datum / Tid

fredag, 12 februari 2016 kl: 21:30

Plats

Halmstad, Kajskjulet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad