Menu

Nicke Borg (F.d Backyard Babies)

Halmstad

Källarkrogen Vinyl Halmstad
torsdag, 28 november 2019 kl:18:00

Efter otaliga världsturnéer - Nicke Borg på intim soloturné
Sex, droger och rock ’n’ roll! I över 30 år har Nicke Borg från Backyard Babies turnerat över hela världen och levt myten ända in i kaklet. Han har vunnit flertalet grammisar och andra utmärkelser. Han har turnerat med giganter som AC/DC, Mötley Crüe, Guns n Roses och Social Distortion. Nu ger han sig ensam ut på soloturné i Skandinavien.
Idag är Nicke nykter och drogfri sedan 11 år tillbaka, programledare på Rockklassiker och ständigt aktuell med sin solokarriär och med Backyard Babies. Upplev en av Sveriges största rockstjärnor när han framför Backyard Babies-låtar i unika akustiska versioner, samt solomaterial från Nicke Borg Homeland och några riktigt coola covers.
I samband med konserterna låter Nicke fansen ställa frågor under en Q&A där du har chansen att ta reda på allt du velat veta om Nicke och det som rör hans karriär. Varför blir han tackad i konvolutet på Guns ’n’ Roses senaste skiva Chinese Democracy? Hur var det att turnera med AC/DC? Hur ser framtiden ut för Backyard Babies?

Vill du beställa vår rockmeny som består en av rockburger med en bira tillkommer 195 kr. Boka bord och meny på Vinyl 035-181900.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén för 150:- på evenemangsdagen.

Datum / Tid

torsdag, 28 november 2019 kl: 18:00

Plats

Halmstad, Källarkrogen Vinyl Halmstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad