Menu

Jazzkväll - Chet Baker Night

Halmstad

Källarkrogen Vinyl Halmstad
torsdag, 1 oktober 2020 kl:19:30

Jazzkväll - Chet Baker Night
Om han inte fallit ut ur ett hotellrum i Amsterdam 1988 kunde Chet Baker varit 90 år idag. Jan Sigurd & Anna-Lena Brundin hedrar hans minne genom att framföra sånger från Chet Baker Sings-epoken – den jazzmusik som många upplever som soundtrack till vårt kärleksliv. Det är sexigt, det är romantiskt och det svänger grymt. Mellan låtarna bjuds på reflektioner om Chets liv och musik kryddat med mänsklig humor som berör.
Med sig på scen har de ett välmeriterat band som spelat med alla från Michael Brecker och Dizzy Gillespie till Van Morrison och faktiskt kompat kvällens huvudperson Chet Baker 1985. Kvällen till ära har en av världens främsta munspelare anslutit från Paris: Sébastien Charlier. Även Halmstads tenorsaxfantom Per Thornberg plockar fram saxen och ser till att detta blir en av årets musikaliska höjdpunkter. Det kan inte bli annat än bra, säkra din biljett redan nu!
Anna-Lena Brundin – sång
Jan Sigurd – piano & sång
Erik Tengholm – trumpet
Chico Lindvall - gitarr
Lasse Lundström - bas
Sébastien Charlier – munspel

Anna-Lena Brundin har vid sidan av humorn en lång sångkarriär där hon släppt fem album med Edith Piafs sånger, en tangoplatta under namnet Gäckande och fåfäng samt Jazz för skeppsbrutna och Höst i Lund.
Jan Sigurd stod för både text och musik till Monica Zetterlunds sista skivor, (Det finns dagar samt Sista gången du var med). Representerade SVT i Montreux med programmet Två och en halv flygel. Jan har givit ut hela tjugofem böcker samt sju album, bl a Love is a dog that bites med sin jazztrio.

För showmeny och bordsbokning ring: 035-18 19 00.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser kontakta Källarkrogen Vinyl 035-18 19 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Datum / Tid

torsdag, 1 oktober 2020 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Källarkrogen Vinyl Halmstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad