Menu

The Mule Skinner-Band + Gästartist Ebbot Lundberg

Halmstad

Kulturhuset Najaden
fredag, 17 april 2020 kl:19:30

Den 20 september 2014 var det premiär för The Mule Skinner Band inför sittande konsertpublik. Naturligtvis i Kungälv där allting startade 1959 som rock- och popbandet The Streaplers. Ett fullsatt Mimers Hus fick ta del av en bejublad nostagishow där klassiker som Diggity Doggety, Mule Skinner Blues, RockinRobin, Three Steps To Heaven, Bara Femton År och Va Har Du Under Blusen Rut hördes under de två timmar som Gert Lengstrand, Bjarne Lundqvist och tvillingparet Göran och Håkan Liljeblad tillsammans med kapellmästare Jörgen Flach visade en spelglädje av sällan skådat slag. Premiärdagen till ära hade man även plockat med körduon Victoria Linde och Anna Pernmyr samt Jonas Lengstrand på gitarr och sång.
Sedan fortsatte succén för Streaplerslegenderna med fullsatta konserter i Kungsbacka, Vara, Borås, Varberg, Uddevalla, Hässleholm, Karlstad för att nämna några av de konserthus som man besökte efter den storslagna premiären. The Mule Skinner Band fick även medverka i Bingolotto i TV4 tillsammans med den legendariske programledaren Leif Loket Olsson. Under året spelade man dessutom in cd-plattan ”Together Again” som redan första veckan gick in på en fjärde plats på den svenska topplistan.
Under 2016 kommer det att bli mängder av konserter för de gamla rävarna som stått på scenen i drygt 56 år. Och enligt dom själva kommer man att fortsätta spela och glädja publiken trots att pensionsåldern sedan längesedan är nådd. Gästartist är en av Sveriges mesta Artister. Ebbot Lundberg. Frontfigur i Soundtrack of our lives under många år. Nyligen i TV 4 Så Mycket Bättre Ebbot kommer att sjunga några Johnny Cash och Buck Owens låtar. Vi ser mycket framåt att få spela ihop med denne fantastiske ARTIST.

Konsert tid 2h 30 minuter inkl 30 minuter paus.

webbplats: themuleskinnerband.se

bFörbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 speldagen. Dessa biljetter kan inte hämtas på Kulturhuset Najaden i sambnad med konserten/b

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Datum / Tid

fredag, 17 april 2020 kl: 19:30

Plats

Halmstad, Kulturhuset Najaden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad